Bortblåst!

Jag var så laddad för att ha en heldag hemma och rida en massa. Man kan säga att det blåste bort!
 
Blåst jättemycket i dag, lite lugnare på förmiddagen men sen drog det igång igen! Jag mockade och spånade två av lösdrifterna först och tog Lemonaden i töm sen. Linda kom och vi red ut Bea och Zayats i skogen, skulle tro att Zayats är rätt trött nu då det var mycket snö, jobbiga backar och dessutom höll Bea upp tempot då hon var på tårna. Jag tror faktiskt att det börjar bli dags för en vecka vila igen för Zayats, hon har utvecklats mycket sen förra vilan och har mycket att smälta nu!
 
När vi kom tillbaka ökade vinden igen och jag tog bara Grå innan jag gav mig. Grå fick gå ett lättare pass på banan och bara jogga igenom och bli loss. Grå är egentligen vindkänslug så kanske inte rätt häst att ta, men jag kom ihåg att sätta på henne luvan (har haft en idé om att hon skulle vara lugnare i blåst med luva, men aldrig kommit ihåg att testa innan), och jag vet inte om det var därför men blåsten var inget problem.
 
Sen lite fika och så åkte jag och Linda på Hammarn. Köpte foder till hästar och Nisses hundar, och gjorde lite andra ärenden. Vi gjorde sen mat, morötter, sötpotatis och klyftpotatis i ugn med pepparbiff och flankstek till. Blev riktigt bra, avslutade med kaffe, kladdkaka (köpt...) och grädde. Sedan nattning av hästar och lite bokföring och nu ladda för jobb i morgon!
 
Lemonaden i töm på banan!
 
Zayats väntar på ridturen!
 
I skogen med vind i manen!
 
Grå med luvan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0