Vårvinterväder!

Vårvinterväder i dag med sol det borde ge energi men jag har varit seg och fått lite gjort!
 
Mockade de lösdrifter som var kvar och satte upp saltstenar först. Sedan red jag Lemonaden, hon fick gå ute på spåret och även om det nog är två veckor sedan jag satt på henne sist så var hon inte så spänd, vilket mest visade sig i att jag fick bra trav.
 
Red sen Chokladen och Zayats på slingan. Chokladen var pigg, och blev springig och obalanserad, jag tycker såklart att det är bättre att hon löser obalansen genom att öka än att dra ner huvudet, men det är lite läskigt när hon inte har koll på fötterna! Zayats hade också lite brått men vi fick till ett par galopper.
 
Sedan lite fika och i väg för att tömköra samma ponny som igår, och hade en lektion där också. Vidare upp på byn för att tanka, köpa kopieringspapper (för att bokföra vilket jag ändå inte gjorde sen) och handla lite. Hem igen och gjorde mat och så träffades Linda och jag i stallet. Jag skulle rida Wasabi och hon skulle skritta barbacka på Bea. Wasabi var riktigt jobbig att göra i ordning och leda upp, var lite orolig för att hon skulle vara stökig att rida. Men hon var helt lugn när jag longerade och gick sedan som en prinsessa när jag red. Vi kunde trava flera varv, och byta varv även om snön ställde till det lite då eftersom det bitvis är tungt. Hon var riktigt trevlig att rida i kväll, tänk om hon alltid var så här!
 
Kvällen avslutades med norrsken, och sen fika med Linda, och nu är det bara att ladda för jobbhelg!
 
Någon fler än jag som tror att hon är dräktig? 4 månader kvar!
 
Kolla vädret! Helt fantastiskt ute med Chokladen i dag!
 
Efter avsittning!
 
Ett oväntat problem dök upp när jag skulle rida Zayats, Baloo satt på vår ridstig och vägrade flytta på sig! Vi fick vackert vänta tills han behagade gå!
 
Här har vi kommit i väg i alla fall!
 
Wasabi i kväll, svart häst och svart bakgrund är ingen bra kombi! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0