Stressmage!

Jobbade på Ica igår vilket jag inte brukar på tisdagar så nu har jag tisdag i dag i stället!
 
Vi var en kort på jobbet men chefen skulle komma in och hjälpa oss när varorna kom, det gjorde han sen inte och vi hade lite otur så varorna kom precis samtidigt som skidorna tog slut på tvn, vilket resulterade i massor av kunder samtidigt som varorna skulle köras upp (vi får in de i källaren) och fram. Jag som inte tål stress längre, och nu i kombination med lite upprördhet (att vi inte fick hjälp) fick jätteont i magen. Så sen blev det risgrynsgröt till middag och verum fil till kvällsfika, tråkigt.
 
Jag kunde ändå rida efter jobbet, red Zayats och Chokladen. Det är ju mycket snö på banan men de kämpade på. Zayats tog första galoppera på banan och fick även börja på att flytta lite enkelt för skänkeln. Chokladen red jag samtidigt som Linda longerade, och vi jobbade i friskt tempo med framåttänk och det kändes bra även om det blir lite sladdigt i all snö!
 
Sen var Linda in och fikade, och medan hon och Nisse fikade morotskaka och kaffe så höll jag mig till fil, men i dag känns magen bättre!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0