Restriktionerna väck!

På onsdag försvinner restriktionerna, även om jag tycker att det ska bli skönt att slippa räkna bollar på jobbet så känns det lite tidigt när det är så många som blir sjuka och så mycket smittspridning. Hade man inte kunnat lätta upp lite i taget?
 
Det har snöat riktigt mycket i dag, och blåst så det var mycket redan innan jobbet och inte direkt mindre efter. Jag hämtade upp transporten jag ska låna i morgon på väg hem från jobbet. Då var det fortfarande oskottat hos Nisse och lite spännande att vända där. När jag kom till stallet så hann jag bara börja på så kom traktorn och skottade där.
 
Jag longerade Chokladen lite, hon ska ju gå träning i morgon så jag vill inte att hon ska gå för hårt men ändå röra sig så lite longering i snön kändes lagom. Banan som jag tyckte att jag hade packat ihop bra i veckan såg man inte ens kanterna på! Clarinett fick gå i töm sen, hon ska vila i helgen och fick gå lite hårdare i snön.
 
Sen packade jag ihop lite grejer och fikade innan jag gav upp. Ska bli roligt men jobbigt att åka på träning i morgon!
 
Finns fem fel! Eller fyra i alla fall... Den här gjordförlängaren fick jag hem i dag men det är ju ett produktionsfel på den, blir svårt att fästa den högra strippen i någon gjord! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0