Restriktionerna borta, för den här gången!

Igår släpptes restriktionerna helt. Även om det är skönt att slippa räkna bollar på jobbet så tycker jag att det är lite väl snabbt och plötsligt, hade det inte varit läge att ha lite restriktioner kvar över sportlovet?
 
Jag ägnade gårdagen åt hästarna. Efter mockning av en lösdrift så jobbade jag Lemonaden i töm och red Clarinett på slingan. Hon tyckte att det var tungjobbat då vi inte ridit där sen senaste snön. Tog lunchpaus för att titta på en digital foderföreläsning, den gav, som väntat, inte så mycket utan de pratade mest om sina egna produkter. Jag hade gärna jobbat med foder men det känns jobbigt att bara få rekommendera sitt eget märke i allt, så jag låter nog bli.
 
Hjälpte Nisse flytta hästar, lite intressant att se när de sprang in i fel hage och jag ledde en av hästarna rätt så fattade alla och sprang efter, utom en! Det enda halvblodet sprang fram och tillbaka i fel hage och hittade inte utgången, betyder det att halvbloden inte är lika smarta eller lika bra problemlösare? Fick leda även henne rätt. Sen åkte jag till grannbyn och tömkörde en ponny, en nybliven 3åring som är både tömkörd och riden men som behöver lära sig hjälperna lite bättre.
 
Fortsatte i stallet sen med att rida Grå på banan, och sen tog jag både Wasabi och Dajmen i töm, och longerade Szum. När Linda kom från jobbet så nattade vi hästarna, och sen hann jag med lite bokföring innan Nisse kom hem. Ganska fullsmäckad dag!
 
Flickorna fick ny saltsten, alla var tvungen att testa den direkt!
 
Grå hjälpte till att mocka!
 
Lemonaden på banan!
 
Clarinett efter ridningen, kolla snön på benen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0