Och hela tiden kom det bara mer och mer!

Nu jäklar har vi fått snö! Jag gillar ju snö, jag gillar att rida i snön och vi har ju haft väldigt bra ridunderlag denna vinter. Dessutom är det ju jättebra med dessa spår i snön för unghästar och stökhästar, men jag längtar till att rida på banan och inte behöva fastna ett spår, behöva pulsa eller tänka på underlaget. Tänk att få rida en skänkelvikning på diagonalen utan att försöka hitta ett spår eller pulsa i en massa snö!
 
Det snöade i alla fall hela dagen igår! På morgonen tog jag först Wasabi i töm, hon fick jobba med att gå fram i snön och blev trött. Så pass trött att hon stannade innanför ingången i hagen och blev kvar där. När jag tog in Grå den fick vi gå runt henne! Grå red jag på slingan och hon var inte alls spänd den här gången!
 
Efter jobbet träffades jag och Linda i stallet och red, jag red Lemonaden och Linda Bea. Vi lufsade mest runt i snön på våra dräktiga ston! Lemonaden tyckte att kompisarna i hagen var lite mer intressanta än sin matte, speciellt när de busade runt i sina frusna och frasiga täcken som lät knastrigt.
 
Nu ny dag, mer snö och mer ridning!
 
Wasabi i töm på morgonen!
 
Grå på slingan!
 
Jag och Lemonaden på banan, bilden tog Linda från Bea och vi ser mest ut som två smurfar som landat på månen! 😂
 
Och en snöig Lemonad efter ridning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0