Och ännu lite mer snö!

Som tur var har det inte snöat så mycket i dag, men det har snöat. Tycker nog att det börjar räcka nu!
 
Fick skottat i morse, det var bra för det är jobbigt att pulsa i snön, och det har jag gjort tillräckligt ändå i dag. Linda kom på förmiddagen och vi red ut med Zayats och Bea. Det var mycket snö och ospårat, Zayats ville gå först och kämpade på bra i snön. Och så mitt i allt sprang det förbi en älg, kanske 20 meter framför oss. Zayats tvärvände och drog, jag hann tänka att hon inte kommer orka springa långt i snön innan jag insåg att Bea stod kvar och jag fick stopp ganska direkt. Sedan fortsatte vi men då med Bea som täthäst, det är ju mest rättvist i djupsnön då hon har längre ben!
 
Sedan red jag Wasabi på banan, hon började bra men lessnade och hittade på lite småstök, som att stanna, byta riktning och kasta med huvudet. I dag tränade vi på övergångar, alltså inte bara att kunna trava utan stök och avbrott utan att även jag kan bryta av traven. Det är så svårt att hitta lagom mängd träning på henne, hon blir sjukt snabbt trött men också odrägligt jobbig när hon är överenergisk.
 
Red även Chokladen på banan, svårt att göra något vettigt i snön men lite fattningar och avsaktningar skritt-galopp blev det i alla fall. Red sen ut Clarinett samma sväng som jag och Linda red, nu var det lite uppspårat så Clarinett fick även trava lite, hon behöver jobba på konditionen.
 
Åkte sedan och red ungponnyn, mycket hade fallit på plats sedan sist och jag kunde skritta lite på honom i dag. Hade en lektion också som mest blev sadelprovning. Sen middag innan stallet igen där jag longerade Dajmen med sadel.
 
Kvällen tillbringades sen hos Linda som hade gjort polkagrispaj och hade en ny katt hemma som vi var tvungna att träffa! Nu ladda för Ica i morgon igen!
 
Zayats innan älgmötet, visst ser det häftigt ut med all orörd snö?
 
Och med Bea före sen!
 
Chokladen innan avsittning på banan 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0