Martingalproblem!

Kall dag i dag med, -21 grader i morse men till min glädje började det snöa på förmiddagen, dock blev det inte mildare än -16 ändå. I kväll när jag skulle rida Wasabi var det -14 grader men då blev det rejält med snöfall och nu är det bara -8 grader. Men fick ställa in lektionerna i dag igen!
 
Har ändå kunnat rida i dag men typ alla har fått gå i snön så det kan gålite kortare pass men lite mer intensivt. Först ut i dag var Zayats som gick testa den sadel jag har på nästan alla mina. Den låg bättre, åker fram lite, men vi var båda mer nöjda så det får bli den så länge. Zayats fick trampa upp det mindre spåret vid banan, det var helt översnöat. Sen red jag Chokladen och Clarinett på den lite längre slingan, Chokladen var så pigg och fin, perfekt uppladdning för träning i helgen. Clarinett höll sig på mattan utom vid ett tillfälle då hon höll på skjuta i väg sin matte ut i snön. Grå red jag på det kortare spåret, hon var spänd och inte blev det bättre av att hästarna i Szums hage härjade, busade och blåste!
 
Eftersom lektionerna blev inställda då det var ännu kallare dit jag skulle så åkte jag på Hammarn och köpte saltstenar och mineralbaljor till hästarna. De har börjat tugga på allti hagarna: träd, stolpar, ligghallar, stubbar, ja allt! Ibland kan det hjälpa med mineraler så i de två värsta hagarna blev det mineralbalja nu!
 
Gjorde macaroni and cheese med köttfärssås till middag och sedan till stallet igen och red Wasabi. Jag har köpt en martingal till henne för att hålla reda på tyglarna när hon stökar. I dag var det bara småstök fram tills hon bet tag i martingalen och fastnade. Jag förstod snabbt vad som hänt och hoppade av, hon kastade sig baklänges och ramlade över ett sockerbitshinder som stod på banan! Vilket drama!
 
Vi var lite tagna båda två sen men jag satt upp och travade lite igen och då var hon spak och skötte sig fint. Tyvärr har hon tappat en sko och är lite öm, får se hur jag löser Det för rida behöver vi tydligt göra, för det är verkligen inte lätt när det händer en massa hela tiden!
 
Är väldigt trött nu av dagens drama, bäst att sova!
 
Zayats efter avsittning!
 
Jag tycker att Grå kommit upp bra i fronten, men det är svårt att fånga på bild!
 
Syns och känns vl i galoppen
 
Här kanske lite väl mycket upp i fronten? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0