Kallt igen!

Sista januari igår och kylan är tillbaka. När man nivit bortskämd med nästan vårväder så kändes -17 kallt att rida i. Men jag var ju till största delen av dagen på jobbet.
 
På morgonen innan jobbet så longerade jag Dajmen. Hon trampade sönder sin hov för ett par veckor sedan men nu verkar hon inte störd över det längre och ska sättas igång. 
 
Efter jobbet och hamburgare till mat så red jag Zayats på banan. Inget avancerat utan vi travade bara runt lite, det är mycket snö på banan och hon har ju inte ridits på en och halv vecka. Men det är dags för en annan sadel, den jag haft har blivit för smal och åker fram, både hon och jag blir störda och obalanserade av det. Efter ridningen la jag på den sadel jag haft på de sista basjkirerna som varit här, och jag tror att den ska bli bra med en tunn padd. Så den ska vi testa nästa ridpass.
 
Så jag smörjde in den andra sadeln och hängde undan den, putsade upp och satte på stigbyglar på den som ska användas, sen såklart nattning av hästar också men sen inget mer gjort igår. I dag är det också kallt, -17,så får se hur mycket ridning det blir hemma och om det blir lektioner i kväll. Borde i alla fall vara fint över dagen så får passa på då!
 
Dajmen igår morse! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0