Fel beslut!

Jag borde ha blivit metrolog, det är så svårt att veta hur vädret ska bli, och i dag gjorde jag en felbedömning. Skulle behöva en utbildning i väder tror jag!
 
Det var ganska kallt i morse men började snöa, på dagen väldigt skönt men på eftermiddagen kallt, trodde då att det skulle bli kallare men i stället började det snöa igen och blev mildare. Så nu är det flera grader varmare än prognosen säger och det händer sällan vid kyla.
 
Lite segt att komma igång i morse men mockade och spånade en lösdrift innan jag började med hästarna. Tog Lemonaden i töm först, och sedan red jag dressyr med Chokladen och Grå. Mellan de två kom traktorn och körde ut balar också. Chokladen var riktigt fin i dag, gjorde bland annat skritt-galopp-skritt på ett bättre sätt än hon gjort tidigare. På Grå fick jag till två höger galopper, det har varit tjurigt med högern (egentligen med galoppen överlag) men nu börjar det lossna. Egentligen var det tre högergalopper men den ena blev bara bocksprång så den räknas inte! Hoppas att det fortsätter släppa nu så galoppen fungerar framöver, Grå har egentligen en väldigt bra galopp men det har mest varit tvärstopp eller bocksprång, vore kul att kunna jobba den där fina galoppen lite mer!
 
Sen gjorde jag mat, och eftersom det var -16.5 grad så ställde jag in lektionerna, med facit i hand så var det fel eftersom det sen "bara" var -15 när lektionerna skulle vara. Men inte så lätt att veta innan, det är inte heller så roligt att köra 4 mil och inse att det är för kallt för att kunna göra något. Och inte roligt att stå ute eller rida vettigt i kylan. Men jag grämer mig mycket över att det blev fel beslut i dag! 
 
I stället åkte jag upp på Ica och hämtade ut paket och tog med ett snabbtest till Linda som hade ont i halsen, men testade negativt. Jag fortsatte till stallet och tog Wasabi i töm, hon hade förträngt det här med att gå ut på yttertömmen så vi fick jobba med det igen! Efter att ha nattat mina och Nisses hästar så bakade jag citronkladdkaka och bokförde lite. Med betoning på lite, då det strulade mest. Avslutade kvällen med fika, citronkladdkaka och grädde!
 
TjockLemonaden i töm!
 
Utsikt från Chokladen och från banan i dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0