Nu vänder det!

Nu vänder det, nu blir det inte mörkare utan vi går mot ljusare tider igen!
 
Jag började i stallet i morse, med energiska och frustrerade hästar. Märks att de gjort lite för lite på slutet med kylan och nu mycket jobb för mig. Först ut Wasabi som det nästan rök frustration ur öronen på, hon fick jobba med en massa övergångar mellan trav och skritt, jag hoppas att hon är lugnaste nästa pass. Forzett fick också gå i töm, hon var väldigt pigg och såg dessutom ett monster på banan som hon sen var rädd för resten av passet. Vad monstret var vet jag inte, Doris är oskyldig denna gång!
 
Sist ut red jag Movie. Började lite hackigt men släppte och kändes fin på slutet, kommer som jag sagt innan bli bra på några ridpass till. Sen fika och till jobbet. Mycket folk på dagen men sjukt lugnt på kvällen när vi hade extraöppet. Jag och en av kollegorna har gjort 15 presentkorgar i dag, det tar ganska mycket tid men blir fint. 
 
Efter jobbet, vi stängde klockan 20.00, så nattade jag hästarna och sen red jag islänningen i Nisses stall. Red i stallet och han var ett riktigt a-barn i dag, jätteduktig!
 
Lång dag, och i morgon väntar en lika lång dag så bara att ladda om! Bara två dagar kvar till jul, och nu har ljuset vänt, nu kan det bara bli bättre!
 
Wasabi i snöfallet!
 
Den här bilden speglar nog mer humöret i dag... 
 
Forzett!
 
Och Movies öron! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0