Nobeldagen!

Alltså jag tyckte inte att jag åt så mycket på julbordet igår men min mage var inte nöjd och var ond halva dagen i dag. Nu har jag fortsatt och äta dåligt så vi får väl se hur det går i morgon...
 
Snöat på tvären i dag och blåst ganska kallt. Mockade och spånade lösdrifterna och sen lagade jag det som gick sönder på Bea och Juliettes hage i måndags när de hade haft besök i hagen. Självklart var Bea tvungen att gå ut en sväng medan jag höll på, hon sprang så glatt omkring och var och hälsade på Bob flera gånger, hon saknar nog honom! Sedan red jag Grå, Chokladen och Clarinett, äntligen ett fint snöynderlag på banan!
 
Nisse hade köpt smörgåstårta eftersom jag fyller år i morgon, så det fick bli smörgåstårta till middag. Kanske inte det bästa men det fick bli så. Sedan tog jag islänningen, red i stallet igen. Behöver få honom att lyssna på mig när jag sitter på och i stallet kan han inte dra i väg från allt. Kändes ändå som kommunikationen kom igång i dag.
 
När Nisses stall var nattat så hjälpte han mig attrulla in balar i några hagar hemma och så nattade vi de hästarna också. Duschade och åkte till Linda där det var liten vinkväll, jag drack dock inget eftersom min mage inte var på topp. Jag hoppas att jag är piggare i morgon!
 
Chokladen fick gå lite i skogskanten som uppvärmning!
 
Clarinett tittar på Bob på väg ner från banan
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0