Fortfarande kallt!

Så less på kylan nu, det är alldeles för tungjobbat! I morse var jag arg på vattendunkarna där locken hann frysa ihop på den lilla biten från gästhuset till hagarna, sen tappade jag luft i ett däck igen och på jobbet hade vi 11 grader  i fikarummet. Räcker med kyla nu!
 
Innan jobbet så longerade jag Wasabi, så mycket mer blev det inte. På jobbet var det kallt men också rörigt och stressigt. Jag blev bjuden på lunch av två arbetskompisar om födelsedagspresent, det var skönt att komma i väg från butiken en stund. Ni som läste bloggen i onsdags vet att jag hade tomt på luft i två däck då, i dag hände det igen. Ett annat däck var platt när jag var på jobbet, som tur var upptäcktes det på lunchen så jag hann ringa ut en räddande ängel som fixade det. Skönt att slippa greja med det när vi kom ut från jobbet strax före 18.30.
 
Hemma fixade jag mat och sen nattade jag hästarna. Nu längtar jag till ridväder och tid att göra annat än att vattna hästarna!
 
Wasabi i dag! 

Kommentarer
Postat av: Desirée

Jag brukar ha med en liten hammare som jag slår på korkarna om de fryser fast, har upptäckt att det är snabbare och bättre än att fippla med en polygrip, som ändå förstör de små skruvkorkarna.

Svar: Jag har lite olika lösningar, vid lösdrifterna brukar jag ha en yxa (som även används för att slå sönder is) och inne i gästhuset använder jag en glasflaska. Men igår kunde jag inte hitta yxan, 🙈 testade alla olika grejer (typ högrepen, en pinne mm) innan jag fick gå i väg och leta en hammare. Mina lock är snart släta av allt jag slår på dom. 😂
Pernilla Engström

2022-12-17 @ 07:15:09
URL: http://https://www.manadisvildhast.se/Blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0