Wången-helgen!

Så var årets sommarpremiering och Wången-helg över, typ det enda jag och Nisse åker bort på tillsammans och det är ett intensivt drygt dygn!

Jag började hemma igår, red Movie som fick jobba med bommar och longerade Forzett, nere på betet så longerade jag även Chokladen ute i långgräset. Sedan hjälpte jag Nisse att ta in russ-hingsten vi skulle ta med och borsta honom. Det är alltid mycket stök innan vi tar oss i väg, jag körde ner vattendunken till betet och förberedde hemma så det skulle vara lätt för Linda. Sen hämtade vi en bil och en transport, för vi åkte med två bilar, hämtade skaklar och en kälke som skulle med. Nisse rasade till russet fötter, vi packade och duschade, sen kom vi äntligen i väg!

På kvällen blev det såklart lite surr i stallet, och sen i stugan också. Vi hade med oss sallad som vi åt till middag vid 21.30 typ.  I morse var det tidig morgon, jag visade Unikum på Generalmönstring för russ. Alla godkända russhingstar ska visas vart femte år, som sundhetskontroll men de får även poäng och rangeras. Unikum var väldigt snäll fast han var på väg att lägga sig och rulla i ridhuset när vi väntade på vår tur. 

Ganska lugn dag annars, hann både titta lite och prata med folk, och hjälpa till att driva på en ardenner som visades. När vi åkte hem så passade vi på att hämta Nisses sto och föl som varit på betäckning. De släpptes sen ihop med Lemonaden, Bob och Bea. 

Så skönt att få träffa hästarna och se att de överlevt ett dygn utan sin matte, och Doris med såklart. Ett VM-guld till blev det ju också, även om jag visste resultatet så lyssnade jag på sändningen på väg hem. Så jäkla roligt! 

En trött Grå igår morse!

Wången igår kväll! 

Unikum innan visning! 

Lemonaden och Bob vid hopsläppet i kväll! 

Så fina! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0