Värmebölja!

Varmt och klibbigt i dag! Som jag misstänkte blev augusti varm när juli var sämre, men det verkar bli lite mer regn nu några dagar igen.

Jag började med ridningen nere på betet i dag. Red först ut Clarinett och sen testade jag att rida ut Grå själv en liten sväng. Det gick över all förväntan så det ska vi fortsätta med, underlättar mycket för mig! Hon är ju väldigt flickbunden i mycket och de tidigare försöken jag gjort har inte känts helt bra, men hon har mognat på sig!

Sedan red jag Chokladen upp till gården. Hon ska få vara hemma några dagar, jag tänkte passa på att rida lite på banan och så kommer Ulrika och går igenom henne. Avslutade med att jobba Movie lite i töm och tvätta två täcken, snart är jag igenom tvätthögen!

Sen middag och i väg på lektioner, när jag kom tillbaka var stonas hage nere på betet trasig så fick lägga tid på att fixa den innan jag kunde natta på gården och sen ägna en timme åt bokföringen. I morgon ska momsrapporten in och jag har ganska mycket kvar! Blir nog sen kväll då med! 

Ute med den gråa prinsessan! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0