Torsdag!

Sommarvärme igen och det kändes lite mindre som höst!

Jag red nere på betet i dag. Först Chokladen som fick skritta i skogen och i besvärlig terräng, perfekt för henne att mjuka upp kroppen. Sedan red jag ut Wasabi, våran längsta tur hittills (dock inte så lång men kanske 25 minuter i alla fall) och hon var jätteduktig, vi travade ett par gånger och hon skötte sig så bra. Men hon var nog lite frustrerad över att ha skött sig så bra för när jag satt av så tog hon och bet mig i nyckelbenet! Inte så hårt, men väldigt typiskt Wasabi!

Sedan red jag Clarinett och tog Grå som handhäst, de fick trava jättemycket uppför backarna och det behöver dom för de är ganska runda båda två. Clarinett hade börjat säga till Grå vem som var chef redan när jag gjorde i ordning, eftersom Grå inte är så kaxig i de sammanhangen så höll hon sig bakom och på sin kant hela ridturen!

Upp på gården och hade markarbetsträning med Linda och Paula. Sedan fixa mat och i väg på två lektioner till. Nu ladda för Ica-dag i morgon, men sen har jag en vecka semester till!

Wasabi på tur! 

Grå var tvungen att rulla sig efter turen ut! Jag tror att det är Chokladen som står bredvid, hon och Wasabi börjar bli väldigt lika varandra... 

När jag kollade hästarna nu i kväll så hade Clarinett tappat en sko, och hade de här konstiga märkena på mulen, undrar vad hon gjort? Gått omkull? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0