Surströmmingspanik!

Det är brist på surströmming, hade jag inte varit medveten om det tidigare så blev jag det på jobbet igår. Folk är som tokiga!

Jag hann inte med så mycket häst igår, men longerade Wasabi i långgräset på morgonen innan jobbet. Det var nog bra jobb för henne för hon hade mycket energi och bus som ville ut.

Sen på jobbet så var det ju denna surströmming. Vi hade fått lite i fredags som tog slut direkt. Igår fick vi också litegrann, och när vi stängde fanns det bara några burkar kvar, eventuellt kommer det lite till i dag tisdag, och sen kanske lite i början av september!  Vi får ju inte alls de mängder vi beställt och det är väldigt osäkert vad som kommer, dessutom vill de flesta bara ha Oskars och hela strömmingar och just det har vi fått minst av. Jag tror dock att om man vill ha tag på surströmming i år så får man köpa det som finns! Själv slipper jag fundera för jag äter inte surströmming längre!

Efter jobbet så åkte jag direkt hem och hade en markarbetsträning hemma, sen nattning av hästarna och så försökte jag få bort lite bokföring. Det gick sådär och jag har fortfarande mycket kvar!

Avslutade kvällen i fölhagen. De börjar närma sig varandra nu fölungarna. Hedvig och Fixar till vänster, Bob i mitten och så Bea. Lemonaden betar utanför bild

Bea är ofta barnvakt åt Bob, hon är lite för snäll och låter han greja som han vill med henne! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0