Skoletardag!

Händer ganska ofta att jag letar skor, oftast mina egna som hunden gömt, men i dag har jag letat sko i den stora beteshagen....

Varmt i dag men blåst så ganska lugnt med insekter. Jag red lite dressyr med Movie först på dagen och sedan ner till betet och red ut Chokladen. Sen skulle jag ju ta Clarinett och upptäckte då att skon jag slog på i måndags var borta. Ägnade en bra stund åt att gå runt hagen utan att hitta någon sko!

Sköt problemet lite framför mig och åkte i väg för att köpa foder och handla mat. Efter middag och kaffe så fortsatte skoletningen, vet inte hur många varv jag gått och de flesta med ett gäng hästar på rad efter mig. De undrade nog vad jag höll på med! Fick till slut ge upp letandet, tog ut Clarinett och joggade henne lite på gräset vid gamla beteshagen. Sen hämtade jag Nisse som slog på en ny sko, dock inte riktigt samma sorts sko som den jag letade och Nisse har en jäkla ischias och ska ju inte sko nu. Men det är ju en helt annan sak att slå på en ny sko så det fixar inte jag.

Sedan nattning av hästar, putsning av grejer och packning. Det blir säkert bra i morgon men jag är less på att det alltid är så här när jag ska i väg någonstans med en massa strul in i det sista. Det måste ändras om jag ska tävla, men det har varit så här rätt länge nu. Köpte min transport 2018 eftersom jag var less på att ägna flera timmar åt att få loss bromsarna på transporten kvällen innan tävling... Men dags för nya ryck för att förbättra förutsättningarna!

Bob med sin mamma i bakgrunden 

Bob i närbild, han vill mest bli kliad och vara närgången! 

Jag och prinsessorna letar sko! 

Andra änden av hagen, hela gänget med och Wasabi i täten! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0