Kvalmigt!

Varit så sjukt trött i dag! Det har även varit kvalmigt ute så kan bero på det, eller så är det efter gårdagen, eller på grund av alla funderingar som är nu... Men jag har varit så pass trött att jag suttit inne och tittat på serier, då är ju jag nästan sjuk! 

Det är ganska osäkert att vara hästföretagare, överlag och på alla sätt, svårt att planera. Jag skulle gärna vilja träna och tävla mer men det blir ofta som det är nu, tyvärr, alldeles för mycket stök att bara ta sig i väg. På fredag är jag och Clarinett anmälda på tävling men jag vet fortfarande inte om jag kommer i väg. Detta pga av att jag fortfarande inte har fått in nästan hälften av de pengar jag skulle få i slutet av juli, alltså fakturor som jag skickat men som inte betalats. Jag har ingen stor buffert, ingen buffert alls just nu även om jag har haft det hela sommaren, så då går det inte att tanka bilen för att åka på tävling, utan jag får prioritera att ta mig till lektionerna. Irriterande och väldigt svårt att planera, förbereda sig och ladda, men det brukar alltid lösa sig och jag hoppas att det gör det även denna gång! Men det tar energi av mig! 

En annan reflektion hade jag på förmiddagen, nämligen hur mycket en bra sadel gör för ridningen! Jag började nämligen dagen med att åka i väg för två lektioner. Den ena ryttaren red i en ny sadel, den gamla var inte dålig och låg bra på hästen, men ändå jättestor skillnad med ny sadel, ryttaren hade helt annan balans och hästen galopperade bättre, fascinerande att se! 

Det var när jag kom hem som jag fastnade lite i en serie, men efter någon timme tog jag mig ner till betet och red Clarinett och Chokladen. Tänkte ta Wasabi också men plockade lite hallon i stället. Men det var gott när vi kunde äta hallon och glass efter middagen sen. Blev lite mer serier och segt att komma i väg till stallet igen. Men sen fick både Movie och Forzett gå i töm, Movie fick jogga lite efter helgens pass och Forzett jobbar med accepterandet av bettet och hjälperna, och hon var så fin! 

Nu hoppas jag på mer energi i morgon! 

Chokladen fick gå i kraftledningen i dag! 

Och Forzett i töm! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0