Intressant dag!

Intensiv dag med bästa Ulrika, så intressant och roligt, men jag är helt slut nu!

Jag började i morse med att köra upp Grå och Wasabi från betet, redan då var Grå lite stressad. Sen åkte jag till det stall där Ulrika skulle börja behandla ett par ponnyer, och hann vara med och se, och hjälpa till litegrann där!

Sen fortsatte vi hemma hos mig, med Wasabi först. Hon har inte träffat Ulrika eller fått massage innan men tyckte det var en helt okej aktivitet. Hon hittade några muskelbristningar och spänningar som nog hörde ihop men inget som inte gick att lossa, utom eventuellt en låsning i SI-leden på en sida, så ganska bra resultat ändå! Kom ihåg så många vurpor hon gjort, kastat sig legat under bommen i transporten och gör illa sig hela tiden! 

Sen var det Grås tur men hon var så stressad att vi inte kunde göra något alls! Hon är ju väldigt lättstressad och blir väldigt blockerad när hon är stressad och i dag var hon helt borta. Vi provade att longera men det hjälpte inte. Lyckades konstatera att vänster bog var låst så den ska jag försöka lossa själv senare. Några av de intressanta saker jag lärt mig i dag är att känna på låsta bogar, och bogar som är loss. Känna på misstänkt låsta SI-leder och försökt lossa dom, fick testa lite på Wasabi eftersom hon inte är helt säker att lyfta bakbenen på så det är lugnast att jag gör det. Vi misstänker en låsning på höger sida som vi inte riktigt fick bort helt i dag.

Sen lite fika innan en av mina elever kom med en häst. Väldigt intressant då han satt fast på en hel del ställen men också var snäll att känna på och lyfta, så jag lärde mig mycket! Det är verkligen roligt, intressant, svårt och lärorikt!

När Ulrika åkt red jag lite på Grå, hon hade taggat ner lite och var faktiskt trevlig att rida men stressade upp sig lite igen när jag skulle köra ner dom till betet igen. Hon tog liksom all min energi i dag och jag var så trött efter! Men lite middag och sen fick Kayden och Movie jobba i töm över bommar! Jag ska ladda nu för inventering på Ica i morgon. Gruvar mig så för det är så tråkigt!

Doris på Ulrikas bil! 

Behandling pågår, just här i solsken men det regnade en hel del! 

Doris tänkte följa med Ulrika hem, här i hennes väska

Här i djupvågsväskan där hon sen somnade! 

Och Kayden i töm! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0