Intensiv söndag!

Intensiv dag i dag, som vanligt...

Började med att rida Chokladen på morgonen, red ner till det andra betet och jobbade lite på volt i gräset. Hon var riktigt fin! Sen upp på gården där Movies ägare kom tillbaka och dottern red en lektion, de tränade bland annat på skänkelvikning och båda var så duktiga, Movie är en verkligen en fin häst!

Sen fick Forzett fortsätta träna med pallen och i dag klev jag upp i stigbygeln och hängde på henne! Dags att börja hänga i skritt nu så fort jag har hjälp! Fikade lite innan jag åkte på sadelprovning. Nu var det inte jag som skulle prova sadlar men en elev till mig hade ut en sadelförsäljare med massor av sadlar och ville ha lite stöd. Vi la nog på minst tjugo sadlar på hästen, otroligt intressant att få se så många olika sadlar!

Hem, åt middag och tog det lugnt en stund innan jag hade en träning hemma. Efter det fick jag besök av en kompis söderifrån. Mycket hästprat såklart men jag skulle även passa på att jogga Wasabi lite i töm. Wasabi blev rädd för något när jag precis fått på tömmarrna. Eftersom hon lätt överdramatiserar så kastade hon sig baklänges och gick omkull, inte bara en gång utan två... Såklart var hon lite spänd när vi kom igång men hon slappnade av ganska fort och blev fin. Men som sagt lite dramatiskt i början...

Sedan hälsade vi såklart på Bob, drack kaffe och ännu mer hästprat. Nu väntar en tidig morgon i morgon, trots semester!

Trötta prinsessor i morse! 

Och en av massor av bilder från sadelprovningen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0