Hemmadag!

Skönt att ha några dagar utan alltför mycket inbokat, är ju fulla dagar ändå!

Igår började jag med att tvätta klart täckena, skönt att ha det gjort. Ett par stycken behöver lagas lite småhål på och det fattas två eller tre vintertäcken men ingen kris än. Sen ner till betet där jag red Grå först. Red lite dressyr på gräset bredvid hagen, byte sadel efter en stund dåhon var sur och kickade en massa. Blev betydligt bättre, men inte helt bra, hon har breddat på sig ganska bra över ryggen hon med.

Sedan red jag ut med Clarinett och tog Wasabi som handhäst, dök på en massa bilar i skogen och blev påmind om att det är björnjakt nu. Sen om det var det de gjorde här vet jag inte men kanske bäst att ha lite koll. 

Upp på gården igen, hade en dressyrträning och sen stekte jag pannkakor till middag. Kvällspasset inleddes med att bygga hage, en tredjedel kvar men förhoppningsvis blir den klar i kväll. Sen tillbaka på gården och tog Kayden och Forzett i töm. Kayden har vilat två veckor, dels tror jag att han behövde det och dels ville jag se om han tog sig bättre i hullet om han inte jobbade, men det var snarare tvärtom! Forzett tömkörde jag i skogskanten runt träd, och det tog en ganska lång stund innan hon märkte att jag faktiskt försökte styra henne runt träden och att hon inte bara skulle gå som hon ville. Ganska lik sin storasyster där, Clarinett vill ju också helst välja stig eller väg själv!

Linda kom på fika på kvällen och jag gjorde blåbär och hallonpaj. Nu ny dag, fortfarande lite förkyld men mycket på schemat idag. Och så lön, verkligen efterlängtat denna månad när jag inte haft några pengar!

Grå efter ridning, i sitt Mulle-schabrak! 

Kayden känns väldigt stor i den här vinkeln, jag ska precis tränsa och funderar över hur det ska gå till! 

Forzett i skogskanten! 

Bob igår kväll! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0