Galen regndag!

Nä men fy vad det regnade igår! Visserligen varmt, men onödigt mycket regn!

Blev mest förberedelser inför dagens kurs igår, var ju inget riktigt ridväder. Förmiddagen så städade jag och fixade lite på gården. Sen eftermiddagen så lagade jag mat. Gjorde en pastasallad till dagens lunch och förberedde tacos som vi ska till middag.

Till slut var jag tvungen att rida fast det fortfarande regnade, dock inte så kraftigt längre. Så red Chokladen, började på banan för att känna hur hon kändes efter behandlingen och sedan red jag ner henne till betet. Hon kändes väldigt loss i ryggen!

Sedan red jag i stället upp Clarinett, även hon fick gå lite på banan. Hon var riktigt dryg, lyckades trampa ner i ett dike och dra av skyddet och skrapa sig lite på en vägtrumma! Sen riktigt dryg när jag red på banan så jag fick verkligen rida (i regnjacka och 18 grader=varmt!!), nu hoppas jag hon är bättre i dag när hon ska visa teori. Och så hoppas jag att hon behåller skorna på sig, hagen hon går i är väldigt blöt, såklart efter gårdagens regn. Kunde inte sladda banan heller för det var så mycket vattenpölar. 

Håll tummarna nu att allt flyter på i dag! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0