Valborgsväder!

Kallt, blåst och snö i luften igår, precis som det brukar vara runt valborg!
 
Hästarna däremot har vårkänslor! Jag mockade en lösdrift och longerade galoppprogrammet med Chokladen innan jag åkte och tömkörde Paulas häst. Sen en kopp kaffe för att ladda om.
 
Tog Clarinett i töm, hon var minst sagt laddad och man kunde tro att det var el på banan eftersom hon sprattlade så mycket! Sedan red jag Grå, hon var lugnare men hade mycket spänningar i både kropp och huvud. När hon börjat slappna av så red jag på en liten fyrkant och vände för ytterhjälperna, alla som ridit för mig vet nog vilken övning jag menar, och det gav väldigt bra resultat på henne så det ska jag göra mer framöver. Sist tog jag Kayden, hade tänkt rida men med tanke på hur han var dagen innan och blåsten igår så blev det töm. Han var ganska stökig i början men slappnade av efterhand.
 
Sen middag och i väg på lektioner. Hade tre lektioner igår kväll, en dressyr, en hopp och så tömkörde jag en häst, så variationr det verkligen! Dessutom ett halvblod, en ponny och en kallblodstravare,det är en förmån att få jobba med så många olika hästar!
 
När hästarna var nattade på kvällen så följde Linda med på fika och vi försökte få igång fölkameran. Den köptes när Chokladen skulle komma så den är 8 år, men den verkar fungera (inomhus i alla fall), nu måste vi bara få till att Lindas telefon hittar kameran också. Det är ju inte så länge kvar nu tills det är dags att börja övervaka!
 
Clarinett!
 
Kayden! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0