Snöoväder!

Vaknade i morse till snöstorm, och nu i kväll har det kommit minst 2 dm. Typiskt nog ska vi på hingstpremiering i helgen, och hade hellre haft sol och plusgrader än snö och regn!
 
Jobbade ändå två hästar på morgonen innan jobbet, men höll mig på marken och tog Grå i töm och longerade Wasabi. Efter jobbet fick vi besök, dels av Nisses son men även av ägaren till hingsten som ska visas i helgen. Från allra första början var det meningen att vi skulle visa 4 hingstar, men en anmäldes aldrig då han inte riktigt är i fas utan får vänta till nästa år, en fick inte visas nu utan ska göra det på sommarpremieringen i stället och så fick Nisse stryka sin 4-åriga nordsvensk då han ju inte kunnat köra honom när han varit sjuk (Nisse var ju dålig efter coviden i nästan en månad). Så det är en ardenner som ska visas för sundhetskontroll. Med tanke på vädret är jag väldigt nöjd att det bara är en hingst som ska med!
 
När vi ätit åkte Nisses son hem och jag åkte till stallet. Red Clarinett på slingan, som nästan inte gick att se i all snö, och hann precis innan mörkret. Lätt travjogg tillät underlaget.
 
Nu hoppas vi att snön lugnar ner sig och att det ska vara bra väglag, håll några tummar för oss i helgen!
 
Grå i töm i morse, blåste ganska ordentligt då men det blev bättre under dagen
 
Wasabi med snö i skägget och linan i munnen, som vanligt!
 
Clarinett i kväll efter ridningen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0