Pollen!

Det tinar och även grönskar snabbt nu i värmen, men det finns nackdelar med det också. Som pollenallergi till exempel... 
 
Även igår ganska mycket pyssel med andra saker, som mockning av lösdrift, fortsättning med staketet på banan och ihopplockning av grejer till helgens loppis. När jag kom igång med hästarna så red jag Grå först, även fast vi inte galopperat på ett tag nu fick jag till två bra höger galoppera, som ju varit problem med innan. Red även Szum som kändes riktigt bra men blev väldigt fort trött. 
 
Oskar tömkörde jag över bommar och i vänster varv var han fantastiskt fin, gjorde även bra fattningar i tömmen där. Men i höger varv, som ju är jobbigare för honom, la han mer energi på att komma undan och det blev ett annat typ av jobb där. I höger varvet får man inte släppa fokus på honom en sekund för då har han vingla i väg eller försökt vända, så länge jag är med honom och supportrar fullt ut så går han bra!
 
Sen tömkörde jag även Paulas häst, nu tredje gången i töm här och börjar bli riktigt fin! Sen köttfärssås och pasta till middag och sedan var jag helt knäckt! Blev tvungen att gå och lägga mig och vila lite innan kvällsrycket i stallet. Undrar om det är pollenallergin som knäcker mig och gör mig så sjukt trött?
 
På kvällen så tog jag Wasabi i töm, även hon fick jobba över bommar och var jättefin. Dock lite spännande att leda ner till stallet då hästarna hade uppvisning i hagarna och hon blev lite lätt uppspelt. Linda följde med på en kopp kaffe när hästarna var nattade. Nu ny dag och nu väntar jobbhelg på Ica!
 
Innan avsittning på Grå och här ser man hur fort det tinar!
 
Wasabi var jättefin igår men som vanligt syns inte det på bild! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0