Påskdagen!

Riktigt sommarväder i dag!
 
Tog Wasabi i töm på morgonen innan jag åkte i väg för ett par lektioner. Nästa ryck i stallet så red jag Clarinett, skrittade upp i skogen, ganska mycket snö kvar där än. Sen kom Linda och vi red ut, jag red Oskar som var väldigt på hugget och höll på med typ allt utom det vi skulle, rejält trött och svettig var han i alla fall efter.
 
Sen hjälpte Linda mig att prova några sadlar på Kayden och så longerade jag han lite och satt upp och kände lite på honom i skritt. Det kommer att bli många, pass med volter och åttor i lugnt tempo, precis som i dag, för att få honom att slappna av, mjukna i handen och halsen och får fram nosen och ut halsen. 
 
Så nattade vi hästarna, grillade och avslutade med digital clinic med Johanna Lassnack. Nu ska jag försöka sova, dags för Ica i morgon igen!
 
Från Clarinetts tur!
 
Och Oskars tur!
 
Sadelprovning på Kayden, testade några dressyrsadlar men bestämde mig för den sadeln som jag har på de flesta av hästarna, min Ordo Equester Roma. Den är helt fantastisk till att ligga bra på många hästar, synd att den inte passar mig lika bra längre.
 
Några bilder från när jag red Kayden.
 
 
Banan börjar tina av!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0