Linne-väder i april!

Helt fantastiskt att kunna rida i linne i april! Ännu mer fantastiskt med tanke på att det för en och halv vecka sedan var vinter och full vinterklädsel som gällde!
 
Ytterligare en dag med sommarvärme! Jag jobbade på Ica på förmiddagen, när jag kom hem blev jag direkt i vägdragen på lunch. Såklart väldigt mätt och seg efter det så tog ett tag innan jag kom igång sen.
 
Gjorde ett ryck i stallet, först ut Chokladen som fick gå galoppprogrammet i lina. Det var längesen nu men tänkte försöka "boosta" hennes galopp lite nu med galoppprogrammet någon dag i veckan fram till betet. Sedan red jag Kayden, mest skrittjobb med volter, åttor och flytta för skänkeln. Vill ha honom mer avspänd i halsen och en bättre känsla i handen innan vi lägger in mer travjobb, men det kommer!
 
Red Zayats också på banan, med henne travbommar och galoppfattningar. Avslutade med att rida ut Clarinett, hon var rätt knäpp hela vägen hem och jag satt löst flera gånger när vi helt oförberett hade hoppat ut i diket eller till andra sidan vägen. Vårkänslor tror jag!
 
Blev en kopp kaffe hos Paula på vägen hem, nu ny dag med sol och häst!
 
Innan avsittning på Kayden!
 
 
 
Innan avsittning på Zayats, banan är just nu blöt men den brukar torka snabbt!
 
Så här trött, svettig och butter blir man efter att ha motionerat sin matte och kollar hennes balans en ridtur! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0