Långfredagen!

Helt fantastiskt väder igår, typiskt att jag skulle jobba!
 
Började i stallet i alla fall. Tog Wasabi i töm och red Clarinett, Clarinett fick gå ett lätt pass inför träningen vi skulle rida i dag. Sen vidare till jobbet där det var ganska bra fart även denna dag.
 
Eftersom det var röd dag stängde vi klockan 16, jag fixade enkel mat och sen till stallet igen. Dressyrträningen som jag skulle ridit i dag blev inställd pga sjukdom och även om det såklart var jättetråkigt, och jag behöver träna, så kändes det just då lite som en lättnad när det blev lite mindre stress och lite mindre att göra på kvällen. Men jag flyttade om lite vattenbaljor i hagarna och sedan tog jag Kayden i töm. Jag har tömkört honom en gång tidigare hos ägaren, men då i ett litet ridhus, lite annorlunda på min bana utan staket! Vi har ganska mycket att jobba på, framförallt att få fram nosen och ut halsen, och att följa innertömmen (innertygeln). Men det kommer nog men kommer bli mycket jobb i töm för honom, är ju också bra när han är så omusklad.
 
När hästarna var nattade så bytte jag om och så åkte jag och Nisse på fest på andra sidan älven. En stor tältkåta där det var ett band som spelade och ett gäng bybor och påskgäster. Mycket trevligt, lite röj och sen även lite nattmat innan vi åkte hem någon gång mitt i natten. Roligt att träffa lite folk och bra musik.
 
Wasabi i solen på morgonen!
 
Kayden tog en förmiddags vila igår!
 
Svårt att fota när man tömkör, men här ser man lite hur han skulle behöva komma ut ännu mer med halsen även om halsen på denna ögonblicksbild ändå är ganska bra.
 
Stor kille, Kayden! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0