Hej då Dajmen!

Så har den första av Räkans prinsessor flyttat hemifrån, det var verkligen på tiden!
 
Jag har jobbat i dag men började i stallet och med att longera galopprogrammet med Chokladen, och sedan tog jag Kayden i töm. Testade ett annat bett på honom men i början hann jag inte känna efter något hur han kändes utan hade fullt upp med att hålla honom i arbete. Han var laddad, tittade på allt och testade mina gränser. Efter ett tag gick det bättre men jag är inte nöjd, med känslan i handen så det bettet blir det inte i alla fall.
 
Sen Ica-jobb och hem till snabb middag. För sedan var det dags för Dajmen att flytta! Hon är såld men flyttar bara några mil bort. Det känns bra, hon är verkligen värd att få en egen människa som har mer tid för henne och kan ge henne en chans att utvecklas. Och lite mindre dåligt samvete för mig, och mer tid och resurser för de hästar jag har kvar. Skulle ju behövt sälja någon fler häst också, det är ju alldeles för mycket nu!
 
I alla fall skötte sig Dajmen bra med lastning och jag har fått bild att hon kommit fram. Själv red jag dressyr med Clarinett. Hon var fantastiskt fin i vänster galoppen, men såklart pep någon häst i någon hage precis då, och såklart kunde inte Clarinett låta den chansen flyga henne förbi utan hon flög upp i luften i stället. Men ändå rätt fin i kväll.
 
Nu är det bara att försöka ladda om för helgen, har varit en intensiv dag!
 
Inga bilder tagna i dag så det får bli en äldre bild på Dajmen! Tagen i vintras! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0