Annandag påsk!

Vilken påskhelg vi haft, en del jobb, en del häst, lite socialt umgänge och fantastiskt väder!
 
I dag började jag i stallet och red ut Clarinett. Hon låg och sov när jag hämtade henne i hagen, och sedan när jag skrittat typ 10 minuter så stannade hon, slog med frambenet och sedan stretchade hon! Med mig på! Sen kunde hon fortsätta ridturen!
 
Sedan några intensiva timmar på jobbet, hem och åt och sedan stallet igen! Där jag nu fick besök av en kompis som jag inte träffat sen i somras. Hon hängde med mig när jag tog Zayats och Grå i töm, och red Chokladen. Banan har tinat av till hälften ungefär, Chokladen var inte helt nöjd, med att behöva gå där det var snö/is eftersom hon trampade igenom, ändå ganska fin på slutet. Ska bli skönt att kunna jobba ordentligt nu när banan snart är bar.
 
När besöket åkt hem och jag hade nattat hästarna så var det dags för digitalt styrelsemöte med hästavelsföreningen där jag ju gått med som suppleant. Tillförde inte så mycket i dag men behöver komma in i det lite först. Nu dags att sova, känns som att det är måndag i morgon så det kommer nog att vara lite förvirrat i morgon!
 
Från min och Clarinetts tur på morgonen!
 
Fick hjälp med att få några bilder när jag red Chokladen, den här är jättefin tycker jag.
 
Den här bilden lite mer gullig!
 
Huvudbild! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0