När kommer flytet?

Säg den lycka som varar! Och vad ska jag göra för att få lite flyt i livet? Jag vet att de i Afghanistan, och många fler även i Sverige, har det betydligt värre och på ett helt annat plan än mig, men jag skulle ändå önska lite mer flyt!
 
Jobbade igår, i vanlig ordning var vi en personal kort och det var dessutom mycket kunder då det är dags för älgjakt. Smet en timme tidigare, och full fart då med att hämta transporten jag lånade och sen göra i ordning Clarinett. En timme efter jag åkt från jobbet så var Clarinett lastad och vi var på väg till dressyrträning!
 
Kallt och blåsigt i Östersund, träningen gick bra och vi jobbade med lite vägar ur dressyrprogrammet. Fick lite bra tips hur jag ska rida volterna och hörnpasseringarna. På vägen hem var jag tvungen att stanna och köpa lite mat då jag var lite skakig, och det var nog tur för sen hann jag bara en bit från Östersund så gjorde bilen ett ryck och sen gick den dåligt igen! Den har ju gått dåligt i sommar, var ju på verkstaden i veckan och jag hämtade den i torsdags. Nu var det samma igen, men tio gånger värre!!! Körde jag på automaten så hoppade den bara fram men efter en stund kom jag på att det gick bättre när jag körde på de manuella växlarna. Det blev en ryckig och orolig färd hem, sent var det ju också och jag tror att klockan var över 23.15 innan jag kunde lasta ur Clarinett. Nisse var på kräftskiva och jag var glad att jag tog mig hem utan att behöva få någon som kom och hämtade mig.
 
Nu är ju nästa problem att jag behöver bilen, så ska börja nu att försöka se om det hänt något med tändspolar eller tändstift, men misstänker att bilen måste in på verkstaden igen i veckan!
 
Clarinett på dressyrträning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0