Lugn söndag med löshoppning och tacos!

När man tycker att det varit en ganska lugn söndag och man har ridit tre hästar och löshoppat fem, hur brukar söndagarna vara då?
 
Lugn förmiddag, red Chokladen, Grå och Szum. Szum är det nästan tre månader sedan jag red sist, Linda har u ridit honom i sommar men det är också nästan 1,5 månad sedan. Jag hade glömt hur stor han är! Skrittpass i dag då han var ganska spänd. De andra två fick jobba lite mer, och kändes båda bättre än sist jag red.
 
Sen bar jag fram löshoppningen och hade Lemonaden lös på banan samtidigt. Trodde att hon skulle busa en massa men hon betade mest i kanten. Hämtade hem Wasabi och Dajmen från betet en bit bort, gick bra att leda hem dom men på gården fällde Dajmen mig och jag ramlade. Kom inte upp för Dajmen stod på foten och det slutade med att hon sen trampade mig på rumpan innan de drog i väg och skulle hälsa på de i Lemonadens hage, och givetvis rev den hagen och knäckte en stolpe! Det var egentligen inte dramatiskt, tyckte först att jag klarat mig helt men är såklart blå och mörbultad, och ryckt till armen så jag har ont i axeln. Jag börjar bli för gammal för det här!
 
Åt lite rester sedan igår och sen till stallet igen, Linda och Sanna kom och vi löshoppade. Bea fick gå ett lätt jobb eftersom hon tränade igår, Lycka fick prova för första gången och gjorde det bra. Dajmen hoppade fint och Wasabi var lätt överladdad, Zippin hoppade också bra men är lite för intresserad av att försöka ta sig ut. Ändå nöjd med alla hästar i dag!
 
Sen gjorde vi tacos, det blev en bra avslutning på dagen, och jag är fortfarande jättemätt!
 
Jag hade glömt hur stor Szum är och hur lång hals han har!
 
Szum efter jobb!
 
Lemonaden lös på banan!
 
Så fin!
 
Så här såg det dock mest ut, hon var inte jättesugen på att busa runt...
 
Löshoppning!
 
Bea är så fin i kroppen nu!
 
Lycka fick testa löshoppning!
 
Finns film på henne och Dajmen på min Instagram, nillshast
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0