Känslan i kroppen!

När man haft en känsla i kroppen i flera år, en känsla uppbyggd av en blandning av den bra ridning och de fina hästar jag sett, de stunder av fantastisk ridkänsla jag känt och all ridteori jag läst. När den känslan kommer ut i verkligheten och i ett helt ridpass så blir man galet salig!
 
Jag kom i väg på dressyrträningen igår, det känns ju som en seger i sig, dessutom var Clarinett fantastiskt fin! Men innan jag åkte hann jag ta Grå i töm och rida Zippin, Zippin var lite spänd så vi försökte lösa det genom att skritta runt träd i skogskanten. Och sen lånade jag Nisses bil och åkte på dressyrträning.
 
Det är ett bra upplägg för Clarinett att gå två träningar så nära varandra för hon blir väldigt fin dag 2 då. Igår satt allt vi hade jobbat med i fredags och hon gav en fantastiskt fin ridkänsla. Vi fick stundtals till en galopp som börjar kännas som att den är i uppförsbacke och bärig, och även om det fortfarande krävs att jag rider varje steg så känns det som att jag kan åka lite mer häst nu.
 
På vägen hem stannade jag halvvägs och hade en lektion, och när jag kommit hem och lämnat igen transporten så lämnade jag bilen på verkstaden. Linda hämtade mig där och vi drack lite kaffe sen så det blev rätt sent innan jag kom i säng, i dag är det Ica som gäller igen!
 
Jag tror att Lemonaden var lite trött igår morse.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0