Intressant dag!

Intressant dag igår, som alltid när Ulrika kommer hit. Att det inte var någon av mina hästar som var inblandad gör inget, det är lika intressant ändå!
 
Jag började igår morse med att rida Clarinett, red igenom LB:2 och vägarna från den, så gott det går på en för liten ridbana och med hinder framme. En bra genomkörare inför helgen. Sen jobbade jag även Szum i töm innan Ulrika kom, och även Sanna (som hängt här lite) och Linda som kom med Sannas häst.
 
Så först ut var en sitsanalys på Sanna, hon fick sedan prova några sadlar på sadel bocken innan vi fortsatte på banan där hon red i tre olika sadlar. Återigen så fascinerande att de hur mycket rätt sadel gör för sitsen och balansen! Lite snabbfika och sedan masserade Ulrika en liten ponny, den hade mycket spänningar runt ryggen så vi provade bara sadlar utan ryttare på den, när ryggen är lite mer avspänd så kan de göra en mer utförlig provning men Ulrika tyckte även att den gamla sadeln låg rätt okej. Här fick vi se skillnaden på rygglinjen när de spända musklerna fått massage och börjat slappna av.
 
När Ulrika åkt vidare till nästa ställe och det blev lite lugnt så red jag Lycka. Förutom att hon blev lite rädd för ett smygande rovdjur i buskarna runt ridbanan, dvs min katt Baloo, så gick det bra och vi travade lite på fyrkantsspåret samt tränade styrning runt träd i skogskanten. Efter det kom det en transport igen och jag hade två träningar, först en yngre kille som red bommar och hoppade lite, och jobbade med styrningen på svåra vägar, och sedan red Linda dressyr med Bea, Bea var väldigt fin med tanke på att hon inte gått en träning på hela sommaren!
 
Sedan följde Linda med mig och åt, vi gjorde ugnspannkaka och Nisse kom från älgskogen också. Kvällspasset i stallet så körde Nisse ut balar i hagarna och sen fick Grå jogga lite i töm. I dag väntar Ica igen eftersom det är fredag!
 
Sitsanalys av Sanna!
 
Lycka i skogskanten!
 
Linda tränar Bea, tur att Linda är lång för Bea har lång hals! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0