Ihopbryt!

Alltså när man lever i det här tempot så måste det braka någon gång, och man måste få bryta ihop lite ibland. För mig blev det i dag!
 
Varit stressad rätt länge, läget i sommar med bilen som gått dåligt, transporten som är trasig, armbrottet och en häst som rymt en massa och därför få stå inne mycket har verkligen gjort att jag känt mig pressad. Ni förstår bara att sitta på akuten med misstänkt fraktur och tre hästar på inridning och träning hemma, lite stressad! I alla fall var det utgångsläget i morse, igår kom jag hem 23.30 efter att ha inventerat och när jag vaknade 7.15 i morse så hade bilverkstaden redan ringt. När jag pratade med honom så lät det som att det var en massa fel på bilen och jag kände direkt att jag nog inte får igen bilen i dag eller att det överhuvudtaget är mening att göra något alls. Så blev direkt less och började kolla på bilannonser men jag har ju inte de pengarna.
 
Lånade Nisses bil, kollade hästarna och byggde klart hagen jag började med i tisdags, det regnade och var blött i gräset och jag var dyngsur vid 10. 30 när hagen var klar. Jag kände mig stressad över att hinna med att flytta hem hästarna innan kvällens lektioner och dessutom utan bil. Då fick jag avbokning på mer än hälften av de anmälda till lördagens markarbetsträning, så insåg att det bara var att ställa in. Där bröt jag ihop lite och grinade i bilen på väg tillbaka, då ringer verkstaden igen - och som genom ett under gick bilen igen som den skulle och det var bara kvar att byta olja. Alla fel som de sett på morgonen var nog antingen inte så allvarliga eller bara synfel... Ljuset i tunneln!
 
Det blev lättare att andas när jag insåg att bilen var fixad men jag insåg att jag inte skulle stressa i dag. Flyttade snabbt kvällens lektioner till lördag och bestämde mig för att följa med Nisse som skulle vaccinera sig. Jag behövde ett brejk! Så vi åkte på Hammarn, han fick andra sprutan, vi köpte foder, sen åkte vi åt andra hållet och hämtade bilen och passade på att äta lunch. Sen var det dags att ta tag i saker igen, nämligen att flytta hem stona!
 
Jag började med att rida hem Chokladen, och red lite på banan när vi kom hem. Åkte ner och red upp Clarinett och hade Grå som handhäst, även Clarinett fick gå lite dressyr på banan. Sen gick jag ner och hämtade Dajmen och Wasabi som jag ledde upp, de gick i helt olika tempo mest hela vägen och Dajmen avslutade med att bita mig i fingret när hon skulle hugga Wasabi. Då höll jag på att bryta ihop igen! Då kom som tur var Linda och hjälpte mig! Vi tog ner de tre hästarna som jag ridit upp och som stod på gården, flickorna ska gå på bete i granngården fram till älgjakten, och hämtade bilen.
 
Allt detta gjorde jag i regnrock eftersom regnet hängde i luften, men när jag var klar så kom regnet. Medan Linda red så fixade jag ström och vatten till stona och packade inför i morgon. Sen nattade vi hästarna och så gjorde jag en äpple och plommonpaj till kvällsfika!
 
I morgon hoppas jag på mer energi och bättre humör!
 
Började morgonen med att byta hage på Lemonaden, Szum och Bea. Här busar Lemonaden och Szum!
 
Regn i manen!
 
Sommarens sista bete! Överväxt och mest gammgräs, men mina flickor är lite väl runda så det gör inte så mycket. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0