En bättre dag!

Det blev en bättre dag i dag!
 
Men en ganska intensiv dag! Började med att rida Zippin och jobba Lemonaden i töm. När jag kom ner från banan med Lemonaden så hade Ulrika precis kommit och strax efter en transport med två ponnyer som skulle masseras. Under tiden Ulrika jobbade med dom hann jag faktiskt fixa lite med en hage och åka till Nisse och vattna hans hästar, och såklart surra en massa.
 
Sedan var det Chokladens tur, vi började med att testa de sadlarna jag använder på henne nu. Hoppsadeln låg bra, som jag trodde, men dressyrsadeln var inte riktigt bra, vilket jag misstänkt. I stället testade jag en Ergo dressyrsadel och den kändes det riktigt bra i, har ju ridit i den sadeln förut och jag gillar den, skulle bara behöva jobba in en massa pengar! Ulrika masserade även hennes höger bakdel men det var mycket bättre än för två veckor sedan. När Chokladen var klar kom Linda från jobbet och hon gjorde en sitsanalys, alltså sitsanalysernar så intressanta! Man skulle ha haft det som ett inslag när man har kurs, att alla får göra en som inledning på kursen, något att fundera på!
 
När Ulrika åkt vidare så red jag Lycka, och Linda filmade och fotade, och sedan red vi ut med Clarinett och Bea. Avslutade dagen med att göra pizza och dricka kaffe. En lugn kväll efter nattning av hästar och i morgon ska jag på Ica igen.
 
Det expremiteras med mycket olika på sitsanalyserna, här testas inlägg i stigbygeln på Linda!
 
Jag och Lycka!
 
Närbild! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0