Dressyr-EM!

När man har huvud som en 20 åring och kropp som en 70 åring, så det känns i alla fall... Har lyckats göra något med axeln eller nacken, det är säkert så att höger axeln är överansträngd efter jag bröt den andra armen och att jag antagligen sträckte till den i helgen när jag tränade, men det har känts okej tills jag ledde hästarna i dag då sträckte jag till den igen och nu är det nästan som nackspärr... Lägg till mina vanliga bekymmer som stel ländrygg, ischias och så vänster armen då så förstår ni att jag känner mig gammal, men inte i sinnet där har jag fortfarande en 20 årings begrepp!
 
I dag har jag grejat en del, hämtat hem grejerna från betet, gått igenom en av gräshagarna på gården och fixat vatten och sånt där, eldat fodersäckar och något täcke och fixat väldigt mycket med Lemonadens hage då hon ivrigt påpekade för sin matte att det inte var någon ström i hennes hage, jag behöver ingen strömtestare när jag har henne!
 
Tog sedan upp Dajmen och Wasabi från betet hos grannfastigheten, longerade Dajmen och tog Wasabi i töm. Dajmen har vilat sen hon trampade sönder hovarna och blev öm, de är nu okej och dags att sätta igång igen. Med Wasabi ska jag jobba med bjudningen och styrkan i töm först nu innan jag börjar rida men hon såg riktigt fin ut på slutet i dag. Sen ledde jag bort de två till en beteshage några hundra meter från gården.
 
Tog Chokladen i töm, hon såg fin efter behandlingen i tisdags. Planen var att rida Grå då direkt men hon blev så stökig när jag flyttade upp stona på gården från betet att jag bestämde mig för att vänta, och det var nog tur för det kom en regnskur också precis.
 
Efter maten så red jag Grå, ett lätt pass eftersom hon också behandlades i tisdags. Hon började dessutom ridningen med att bli rädd för något och dra över ridbanan när jag skrittade igång! Efter jag ridit var det fullt ös, först en dressyrträning och sedan hoppning med två ekipage, och som avslutning tog jag Bea i töm åt Linda. Efter stallet så fikade Linda hos oss och vi tittade på dressyr-EM, det är roligt att se! Men kunde konstatera att några av dom hade behövt hjälp av Ulrika, sadlar som låg framme på halsen (är det modernt nu?) eller ryttare som skulle få bättre sits i annan sadel. Men det är ju faktiskt svårt med sadlar och det är väl tur att det inte bara är jag som har problem med det! 
 
Baloo hade hittat ner till stonas bete i dag, han håller koll!
 
Wasabi i töm!
 
Sista betet för i år, Dajmen och Wasabi.
 
Snygg-Wasabi!
 
Dajmen, hon är ganska rund nu...
 
Chokladen efter jobb! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0