Älgtjoa!

Älgjakten började ju egentligen göra veckan men lagen närmast mig börjar jaga i dag. Och Igår kväll var det älgtjoa här på byn med mat, musik och mycket folk. Ändå roligt att det återigen går att ha tillställningar, även om det känns som att det räcker långt för mig med dessa mindre på byn... 
 
Jag jobbade ju igår så började med att jobba Clarinett i töm på morgonen, sen på Ica och efter direkt till stallet och fixade där. Duschade och sedan till Linda där vi drack ett glas vin innan vi åkte till själva älgtjoa, det var jag, Linda, en kille från jobbet och så körde Nisse oss dit och hem, men han var inte med. Det var god mat, lite avslaget i början men kom igång sen med dans och allsång. Vi åkte hem strax efter midnatt och då börjadedet dö av, var ju ganska många jägare där som skulle upp tidigt. Själv jobbar jag ju i dag med!
 
Clarinett i töm igår morse! 
 
Och sen fick hon sitt nya täcke innan hon gick till hagen. Egentligen är det Lemonaden som behöver nya täcken men då hon (hennes kompisar) inte är så rädd om dina täcken så får Clarinett nya och Lemonaden får ärva hennes! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0