-0.8 grader!

-0.8 nu på morgonen, bara att inse att sommaren är slut nu!
 
Igår gjorde jag lite förberedelser för hösten, som att tvätta de sista täckena, elda fodersäckar, dra tråd i en bit av den vinterhagen som jag stolpade förra veckan och så fixade jag till hagen som nästa besökare skulle ha. Sen började jag rida!
 
Först ut Grå, som gick bättre än förra gången när hon drog med mig, hon stod emot lite, framför allt i galopp fattningarna. Men hon är lite lös i magen nu, vilket var väntat när det blev övergång till hösilage, och det kan ju påverka. Nummer två var Zippin, hon fick travjobba en massa med bommar men gick och spände emot lite. Sist red jag Clarinett, och då regnade det rejält (såklart sol när vi var klara), vi fortsatte kämpa med hörnpasseringarna och diagonalen i galopp, och 10 meters volterna i trav, kändes ändå bra.
 
Sedan middag och ett par timmar senare tillbaka i stallet och hjälpte först Linda att fånga Bea som jäklats lite med henne dagen innan, och sen jobbade jag Lemonaden i töm. Efter det åkte jag och hämtade en häst hos Nisse som ska stå här en vecka eller två, det är en bruksnordsvensk, Lycka, som är till salu som i första hand ridhäst. Jag ska rida henne lite och försöka få till film och bilder så det blir lättare att sälja.
 
Nu är det väl bara att klä på sig rejält och skrapa rutan på bilen, det känns sådär... 
 
Jag vattnade Nisses hästar igår morse, det gick inte jättebra... Det är något med ardenner och bada i vattenkaren!
 
Grå på banan!
 
Lemonaden i töm! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0