Soppatorsk!

Inte nog med att priset på bränslet höjts, det är ju så utblandat att bilarna drar mer vilket jag insåg i dag!
 
Den här måndagen började lite knackigt, jag hade ställt klockan en halvtimme fel så det blev lite stressigt. Men jag hann tömköra Zayats i skogskanten. Ledde henne där ett varv först innan jag tömkörde, hon styrde så lätt runt träden och vi tömkörde även ner till gården. Då ville hon stanna vid hagarna men var ganska lättövertalad att gå vidare, mycket nöjd med henne i dag!
 
På väg till jobbet stannade bilen, soppatorsk! Min mätare är inte att lita på så jag kör på trip mätaren i stället, men bilen har tydligen dragit betydligt mer än vanligt, jag skyller på det nya bränslet som är utblandat. Nisse kom och räddade mig, vi åkte upp på byn och fyllde en dunk och sen tog jag mig på jobbet. Väl där skulle jag bara ta wn halv kopp kaffe innan jag började men gör så att varubilenr där, en timme tidigare än normalt. Inger var förberett så det var bara att skynda sig ner och dra igång! Resten av dagen blev lugnare, om än mer än en vanlig måndag då det var lönedag.
 
Efter jobbet åt vi risgrynsgröt till middag och jag tog sen Chokladen i töm. Nu hoppas jag på en bättre start på morgondagen!
 
Zayats i skogskanten 
 
Hon tycks undra vad vi håller på med, men. Visst är hon söt och gullig? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0