Nytt rekord!

Slagit ett nytt rekord i dag, tror nämligen inte att jag haft åtta stycken tvåor på bilbesiktningen förut! Jag har haft många men det här är nog det mesta!
 
Jag började morgonen i stallet, och med Zayats. Sadel på i dag, longerade, gjorde förberedande uppsittningsövningar och tränade på att stå vid pallen! Sen tog jag Grå i töm, hennes svullnad på kotan är borta sedan många dagar och hon såg även bra ut på töm! Dags att komma igång igen!
 
Sen var det ju den där besiktningen, en del fel visste jag om, en del var skitgrejer och några större saker. Men egentligen inget väsentligt fel som påverkar framtiden, som rost eller liknande så det är bara att fixa felen. Åkte efter besiktningen direkt till jobbet.
 
Efter jobbet så delade jag och Nisse på en färsk pizza från affären, ingen av oss var så hungriga. Sedan till stallet och så var det dags för att sitta upp på Zippin, i fredags var hon ju galet spänd och jag fick sitta av. Vet inte om hon blev lite skrämd då eller bara kom på något, för även i dag var hon spänd. Hon ville inte stå vid pallen ville inte riktigt släppa upp mig i sadeln. Men jag tog det bara lugnt och gjorde om tills det blev bra. Många uppsittningar senare så kändes det bra igen, jag skrittade lite på banan och hon kändes som vanligt. Så fick det bli i dag, hoppas på att hon fortsätter kännas som vanligt framöver.
 
Tråkigt nog håller en ridbanelampa på att slockna, en dog ju redan förra vintern så drt är nog dags att byta igen, dessa höll inte alls lika länge som de första jag hade. Mer utgifter, mer som jag behöver hjälp med! Känns som att det är sånt hela tiden!
 
I väntan på att få ut balar så fodrade jag stona i morse och Wasabi fick ett levande foderbord då mycket hamnade på Clarinetts rumpa!
 
Klart att man måste kolla in pallen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0