Knäckt!

Igår fick bilen soppatorsk, i kväll fick jag det... 
 
Vi har haft hovslagaren här i dag, vilket tar mycket energi av mig. Först körde vi Clarinett, Chokladen, Wasabi och Bea till Nisses stall. Där skoddes Bea, Clarinett och Wasabi, Chokladen verkades och dessutom ytterligare två hästar. Det gick väldigt bra men tog ju såklart en stund, vi fikade såklart också. 
 
Jag gjorde lunch, bandspagetti och köttfärssås innan vi körde hem hästarna igen. Sedan följde Linda med mig när jag hade två lektioner i andra änden av byn, en yngre tjej som red två pass på två olika ponnyer. Tillbaka i stallet igen så tog jag Zippin i töm och sen red Linda dressyrträning.
 
Sen packade jag in vinterdäcken i bilen och åkte till grannen och fick hjälp med att byta däck. Nattade hästarna, gjorde varma mackor och sen somnade jag på soffan. Jag var verkligen helt knäckt när jag kom från stallet, så där så att det känns som att jag aldrig mer kommer orka med mina hästar och mitt liv. Inte så ofta som jag känner så, oftast bara när jag är sjuk så nu hoppas jag att jag inte håller på att bli sjuk utan bara är trött! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0