Fruset och frustrerad!

Det går inte att komma i från att hästarna blir som vi tränar dom. För mig som har svårt att hinna med alla så märker jag direkt när jag ridit de för lite. Skulle även behöva träna mer och oftare för tränare, ibland skulle jag önska att det fanns fler som mig, som åker hem till ekipagen i ur och skur och har träningar, och som dessutom har pris så alla har råd. 
 
Första gången för i höst som ridbanan är frusen i morse. Jag longerade Zippin och red Wasabi, Wasabi var inte helt nöjd med underlaget men att skritta runt med sin matte på ryggen och styras gick bra. Tror nog hon minns bättre vad vi gjorde i våras än jag gör!
 
När jag kom hem från jobbet var det folk på fika men jag gjorde mat och bjöd på också. Sen åkte jag och red Clarinett, red dressyr och jag har ju inte alls samma magiska känsla på henne nu som jag hade i somras. Men det är ju egentligen inte så konstigt, hon har gått lite sista veckorna, det är lerigt i hagen så de rör sig lite, pälsbyte och dessutom har hon lite jobbigt med luftrören nu på hösten. Så inte så konstigt att det inte känns fantastiskt varje gång, men jag blir ju frustrerad ändå. Nästa helg ska vi på träning, jag tror verkligen att det behövs.
 
Sen paketerade vi kött, det jag började med igår, så nu är frysen överfull! Avslutade kvällen med saltlakritsglass, en dusch och så fastnade jag i en serie. Nu ska jag försöka sova, fullt ös i morgon igen!
 
Dagens enda bild, Wasabis sadel. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0