Förberedelser!

Det finns anledningar till att jag egentligen inte tävlar längre, eller till varför jag slutade eftersom jag håller på att börja igen... Det är ju lite så att jag egentligen inte har förutsättningarna att tävla, jag har egentligen inte råd och det är svårt med fokus på tävlingen när det känns som en hel prestation att bara ta sig till tävlingen... Det är jobbigt att det alltid blir sent på kvällen innan, mycket strul som ska fixas och man är trött, less och irriterad innan man är klar, precis så var det i kväll!
 
Jag har ju jobbat i dag såklart, som vanligt på fredagar är man trött efter jobbet. Men jag hade riktigt högt tempo, gjorde snabb mat och kastade mig i väg till stallet. Där hade Linda Szum klar och jag hjälpte henne att rida honom. Sedan red jag Clarinett, planen var att trimma inför tävlingen och rida lite programdelar. Men jag har inte fått igång lyset på banan än så det var nästan mörkt när vi red, så blev inte så mycket programdelar ridet då jag inte såg överallt. Försökte rida in tryck i henne men tyckte att jag tappade lite lösgjordhet så fick avsluta med att försöka hitta den också. Inte helt lätt att hitta rätt känsla i mörkret, med shortchaps där dragkedjan åker ner efter några varv, och så hade jag lagt paddar under kåpan som också höll på ramla av, dessutom har jag tagit ett kort spö i stället för dressyrspöet. Det sista lyckades jag med och upptäckte det inte förrän jag ridit i typ 10 minuter och börjat rida fram!
 
Efter ridning, packning och nattning av hästar så packade jag in däck i bilen och åkte till Sanna med sambo. Ett av mina bakdäck var sjukt slitet så jag fick hjälp att byta det och det andra bakdäcket. Precis sånt HR man inte vill hålla på med kvällen före tävling, men det gick ju smidigt med bra hjälp!
 
Det ska bli en spännande tävling i morgon. Den skulle vara ute, vilket var anledningen till att jag anmälde mig eftersom jag är orolig för att Clarinett ska bli tittig inne. Men banan låg under vatten och de flyttade in tävlingen, men då ligger framridningen under vatten i stället! Så blir intressant att se hur det går att rida fram! Nytt program också så det blir också intressant. Nu sova och ladda om!
 
Nu kommer bilderna sen igår:
Grå på banan!
 
Wasabi i närbild!
 
Clarinett och Bea, likisarna i täcken i samma färg! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0