Fast i leran!

Jag är väldigt less på leran och blötan nu, var så nära att ramla och fastna i geggan flera gånger igår!
 
Det tog en stund innan jag kom igång med hästarna igår, dels fick vi besök och dels gjorde jag ett ryck med den vinterhagen som jag håller på med. Den ska ju delvis få lite annorlunda dragning och delen är klar nu, nu fattas att byta ut dåliga stolpar och sätta upp en tredje tråd i resten av hagen. Jag vill helst inte släppa dom i den hagen innan det fryst på för den kommer bli lerig och söndertrampad direkt, och då sen knagglig och ojämn.
 
När jag kom igång med hästarna var Zayats först ut, hon fick repetera det vi gjorde dagen innan. Så longering med sadel, denna gång med båda stigbyglarna nere, och började dessutom med lite förberedande uppsittningsövningar genom att dra i stigbyglarna, hoppa och vifta med armarna. Hon såg lite skeptisk ut...
 
Sedan red jag Chokladen, som var fin, och sen Wasabi som det är dags att komma igång med ridningen på igen. Jag har suttit på henne två gånger sen maj tror jag, igår skrittade vi lite på banan, mest en massa start och stopp. Hon var direkt väldigt fokuserad och intresserad av Lycka och Zayats som står i hagen bredvid banan, misstänkte att hon var brunstig och mycket riktigt så kissade hon när vi var klara! Sedan red jag ut med Clarinett innan det blev middagspaus.
 
När jag skulle göra kvällspasset i stallet så regnade det! Lite oväntat och väldigt onödigt! Jag tog i alla fall Lemonaden i töm och sen hjälpte jag Linda att rida Szum. Han såg väldigt fin ut, och det kändes han ju också när jag red honom dagen innan. Hoppas på att kunna hålla igång honom lite nu och så funderar jag på att sätta ut en annons på honom. Vi får se men det vore nog bra.
 
Så avslutade vi kvällen med fika, Linda hade bullar med sig och jag gjorde äppelpaj, och läste fel på matskedar och deciliter, tog 2 dl mjölk i stället för 2 matskedar! Försökte givetvis att lägga till mer havregryn men den blev lite lös.. Fast helt okej smak! Nu väntar jobbhelg på Ica, så i helgen blir det nog bra väder för det brukar vara det på mina jobbhelger!
 
Zayats efter jobb!
 
Hon är lite rolig för hon måste kolla allt jag gör, här kollar hon stigbygeln efter att jag har varit och ryckt i den!
 
Wasabi spanar in de snygga brudarna i hagen bredvid! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0