Eftergift i innersidan!

Snöflingor inblandat i regnet i dag! Jag är så less på regn så snö skulle faktiskt kännas bättre även om det blir blött av det med...
 
Varit på Ica i dag så sluppit regnet, när jag slutade så var det uppehåll men blåste i stället. Jag var trött, vet inte om det är mörkret eller om jag ändå är lite sjuk men väldigt trött. Planen var att ta Szum men varken vädret eller orken talade för det, men lite ridsugen var jag och dessutom har ryggen protesteratlite när jag gått mycket och inte ridit på några dagar. Kände dock att jag ville ha en lättsam och rolig häst.
 
Red Chokladen, hon var jättefin och rolig, precis som jag hade hoppats på! Hon har ju varit sned sen hon var unghäst och alltid tryckt mot innerskänkeln i höger varv, såklart har hon blivit bättre men inte bra. Men i dag hände det, jag fick för första gången känslan av att hon blev eftergiven i innersidan! Med ett lätt tränga de tygeltag kunde jag börja och ställa henne i innersidan och rida inte bara en utan flera bra hörnpasseringar! Så roligt!
 
Sen lite chips och dipp framför tvn och nu är jag ännu tröttare! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0