Bortblåst dag!

Den här dagen blåste bort! Och jag kämpar med motivation och ork, just nu känns det tungt!
 
Det blåste rejält på förmiddagen, mina vattenbaljor flög runt och hästarna var som popcorn i hagarna. Jag la ner planen på att rida, jag tog Wasabi i töm och longerade Dajmen. Wasabi är ganska duktig på att fokusera på arbetet trots att hon hoppar och studsar i hanteringen.
 
Planen var också ett gäng lektioner på eftermiddagen, ovanligt många ridande för att vara nu, men hemma hos mig blåste det ju stormbyar så jag skickade och frågade några av de ridande hir det var hos dom. Det var blandade svar men vi bestämde oss för att ställa in till slut. Inte helt lätt att bestämma, speciellt när man inte är på rätt plats. Sen fick vi ångra det då det på eftermiddagen inte blåste så mycket där vi skulle vara, men det är ju inte så lätt att veta innan. Jag förordar ju ridning i alla väder men blåst är svårt, vissa hästar blir spända, hinder blåser ner och som ridlärare hörs man inte.
 
Jag började i stället med den vinterhagen som jag rev tidigare i höstas, den ska delvis få ny dragning, byta ut stolpar och tråd, plus en tredje tråd eftersom Lemonaden ska gå där. Dessutom lagade jag ett täcke och tittade på världscupen i hoppning, och gjorde mat. 
 
Efter hoppningen på tvn hade blåsten lugnat ner sig lite hos mig med och jag red dressyr på Clarinett och longerade Lemonaden. Nattade mina och Nisses hästar, och gjorde sedan ett ryck med Nisses papper. Tycker att jag haft en tråkig helg, inte gjort något vettigt och inte så mycket roligt heller. Men det var nog bra med ett par lugna dagar egentligen, jag är ganska stressad och less just nu. Över att de inte kommer och hämtar Zippin, att det är lite lektioner, att jag inte hinner med mina hästar och att det inte blir några pengar! Och less på leran och blötan såklart! Vilket deppigt inlägg detta blev... 
 
Wasabi, och jag har matchat tömmen med schabraket. Jag saknar verkligen mina tömmar, jag hoppas att de snart är lagade 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0