Udda skada!

Jag gör illa mig typ hela tiden, men igår lyckades jag med en väldigt udda skada då jag tryckte in en plastpigg från en magic brush långt under nagel så den fastnade! Detta lyckades jag med när jag skulle ta upp en hovkrats ur ryktkorgen!!! Sen trampade även Wasabi på mig med sin broddad sko, jag hade inte hunnit byta från stövlarna (som man måste ha när man hämtar i hagen) till skorna med stålhätta så det blev ett hål i stöveln. Ibland känns det som att jag borde vara inlindad i bubbelplast! 
 
Det regnade lätt nästan hela dagen igår, jag är så less på regn, lera och blöta nu! Fixade i alla fall lite med hagarna, gick runt den nedre lösdriftshagen så den är redo och bytte ett par stolpar i den övre, där ska det dock upp en tredje tråd och det fattas isolatorer så måste inhandla det innan den går att göra klar. 
 
Jag joggade sedan Chokladen i töm, red lite på Wasabi (fortfarande bara skritt men vi styrde runt och mellan bommar) och avslutade med att rida ut på Clarinett. Sen middag, lite bokföring och så kaffe innan kvällsrycket i stallet. Då red jag Lycka och tog Bea åt Linda i töm. 
 
Nu väntar jobbhelg på Ica och i dag brukar vara en stor försäljningsdag så vi kommer nog ha det vi gör! 
 
Wasabi inte bara är som en bäbis fortfarande hon ser ju ännu ut som en bäbis också! Undrar när hon ska bli vuxen? 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0