Snöfall!

Igår kom det snö! Tillräckligt mycket för att få vinterkänsla och lite bättre underlag på banan!
 
Jag började med att fixa med sista vinterhagen, slog ner sista stolparna så nu är det bara tråden kvar. Sen tog jag först Chokladen i töm. En bieffekt av att hon blivit loss i ryggen är att hon nu kan sparka bakut, vet inte om det tagit emot förut eller om hon bara kommit på något nytt men igår kickade hon bakut och bytte galopp bak när det blev jobbigt i galoppen. Det har hon inte gjort förut utan då har hon bara lagt av i stället, så jag ser det ändå som en förbättring men hoppas att hon inte ska göra det så mycket med mig på!
 
Sedan red jag dressyr med Clarinett, fokus på skänkelvikningar och lösgjordhet. Även Wasabi red jag lite efter att ha longerat först, några varv på banan och sen ut på gården lite. Efter det lite snabbfika och i väg till Sanna och hade lektion med henne och hennes kallblodstravare som fortfarande startar, men den har verkligen potential att bli en fin ridhäst också. Och sen vidare till nästa ställe där jag hade en lektion och tömkörde en ponny.
 
Middag och passade även på att baka en saffranskaka, fick lite julkänsla av snön, och sedan till stallet igen. Linda kom också och hjälpte mig med Zayats, den här gången så hängde jag på henne och svängde åt båda håll, och satt upp och satt riktigt, flera gånger. Det går riktigt bra än så länge, men vi är ändå övernoggranna och repeterar mycket innan nästa steg, som alltid. 
 
Sen när hästarna i båda stallen var nattade så fikade Linda hos oss, saffranskakan blev rätt okej. Och så avslutade jag kvällen som alla kvällar nu med bokföringen!
 
Snö och prinsessorna hade klämt in sig i sin träddunge!
 
Wasabi efter avsittning, hon är fortfarande så mycket bäbis!
 
Zayats nere vid stallet igen efter arbete
 
 

Kommentarer
Postat av: Desirée

Fina Zayats, vad duktig hon är 😊

2021-11-11 @ 07:25:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0